Boligventilation

Boligventilation sikrer et godt indeklima i boligen

Ønsker du et bedre indeklima med en moderne boligventilation? Hos InKlima.dk har vi specialiseret os i montering af mekanisk boligventilation. Moderne boliger er så tætte, at det er nødvendigt med mekanisk ventilation for at sikre et godt indeklima. Vi har kunder i blandt andet Holstebro, Herning, Skive og mange andre steder.

Trivsel og sundhed med mekanisk boligventilation

Et godt indeklima i din bolig sikrer trivsel og sundhed i hjemmet. De fleste nye huse bliver bygget så højisolerede og tætte, at det er nødvendigt med mekanisk ventilation for at sikre en tilstrækkelig udskiftning af luften. Vores boligventilation sørger for en god komfort i hverdagen.

Et dårligt indeklima giver ideelle livsvilkår for husstøvmider og danner grobund for råd, skimmelsvamp og andre mikroorganismer. Det skader både helbredet og boligen.

En moderne boligventilation udskifter den brugte og dårlige luft med frisk og ren luft.

Samtidig genanvender ventilationsanlægget en stor del af varmen.​

Vi udfører vores opgaver i høj kvalitet. Vi håndterer hver opgave individuelt, hvor vi gør meget ud af personlig rådgivning. Dermed sikrer vi den rigtige løsning, som passer til kundernes ønsker og behov.

Kontakt os for at få et tilbud på et ventilationsanlæg

Du er velkommen til at høre mere om priser og muligheder for mekanisk ventilation. Vi råder og vejleder gerne, ligesom vi også gerne kommer ud på en uforpligtende besigtigelse. Derpå kan vi fremsende et godt tilbud på boligventilation.

Du kan ringe til os på telefon: 29 91 00 17 for at aftale det nærmere forløb, eller du kan skrive til os på e-mail: info@inklima.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!​

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os