Alarmsystemer til overvågning af hjem og erhverv

Kigger du på alarmsystemer til boligen eller firmaet? Hos InKlima.dk har vi stor ekspertise med store og små alarmsystemer til både boliger og erhverv. Det kan være alt fra en privat bolig til en større virksomhed blandt andet Holstebro, Herning, Skive og andre steder.

Huse med alarmsystemer undgår større skader

Det bliver mere og mere udbredt at få en alarm til hjemmet. Vi tilbyder store og små alarmsystemer til overvågning af boliger og virksomheder. Vi tilbyder både billige løsninger og noget større alarmanlæg med for eksempel videoovervågning og brandalarm.

Vores alarmsystemer kommer med en brugervenlig betjeningsapp, der gør det nemt at håndtere i hverdagen.

En tyverialarm er præventiv, og alarmen sikrer normalt, at tyven hurtigt forlader steder, hvis der alligevel bliver indbrud. Alarmen stresser tyven, og tyven vil være opmærksom på, at der kan være nogen på vej.

Det hindrer yderligere hærværk og et mere omfattende tyveri.​

Vi udfører altid vores arbejde i høj kvalitet. Samtidig håndterer vi hver eneste opgave individuelt, ligesom vi gør meget ud af at give personlig rådgivning. Dermed kan du være sikker på, at du får en alarm, som passer til dine ønsker og behov.

Få et tilbud på en alarm til hus eller firma i dag

Du er meget velkommen til få mere information om vores alarmsystemer, og vi tager gerne en snak om priser og muligheder. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud på en alarm til hus eller firma.

Du kan ringe på telefon: 29 91 00 17 for at høre nærmere og aftale et besøg. Du kan også skrive til os på e-mail: info@inklima.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!​

Kontakt os I dAG !
​FOR ET UFORPLIGTENDE BESØG ELLER TILBUD.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Varmepumpe, COmfort installatør og elektriker f0r private og erhverv med 15 års erfaring

Følg med på Facebook

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 28 anmeldelser fra Facebook og Google​

​Firmainformation

InKlima.dk

V/ Dan Ravnholt Jessen

CVR: 38590839

Adresseinformation

Kontaktinformation